50% kedvezmény multifokális lencsékre az Optika Plusnál!

A NÁLUNK VÁSÁROLT MULTIFOKÁLIS LENCSE JELLEMZŐI

 1. Kényelmes éleslátást és könnyű fókuszálást biztosít még olvasásánál és  számítógép használatnál is.
  Mozgás, lépcsőzés közben is stabil a látótér.
 2. Vékonyított, ezért minden optikai keretbe választható
 3. 3 év felületkezelési garancia, UV védelem
 4. 6 hónap megszokási garancia
 5. 8 és -10 dioptria és 4 cilinder tartományban rendelhető.

 

MÉGIS MENNYI A FÉLÁR?

1 db lencse lista ára 91.800 Ft
HELYETT
45.900 Ft!
VAGYIS:
egy lencse áráért most EGY PÁR lencsét kaphat.

Az akció január 9-től visszavonásig érévényes.

Hogyan lehet féláron szemüveglencséje?

 1. Jelentkezzen be ingyenes látásvizsgálatra űrlapunkon!
 2.  Jelentkezését követően telefonon keresni fogjuk az időpont és helyszín egyeztetésével.
 3.  Fontos, hogy az egyeztetéssel összhangban eljöjjön a vizsgálatra!
 4. A sikeres vizsgálatot követően választhat márkás, 50% kedvezményű multifokális és egyfókuszú lencséink közül!

JELENTKEZZEN INGYENES SZEMVIZSGÁLATUNKRA!

Jelentkezzen
ingyenes szemvizsgálatunkra!

MIT MONDANAK RÓLUNK VÁSÁRLÓINK?

Szeretném világgá kürtölni, hogy a Camponában lévő üzletükben csodálatos csapatmunka folyik. Emberileg és szakmailag is rendkívül felkészült, empatikus csapat dolgozik ott. A látszerész kedves, türelme és szakértelme csodálatos fiatal kora ellenére nagyon alapos és körültekintő. Az értékesítő hölgyek szaktanácsadása együttgondolkodása a vásárlóval, javaslataik, ötleteik mind mind hozzájárultak egy csodálatos olvasó szemüvegem elkészítéséhez, amely a tervezett idő előtt elkészült. Csodás élmény számomra. Hálásan köszönöm, amit értem tettek. Mindenkinek javaslom, aki szemüveget szeretne készíttetni, az bizalommal forduljon hozzájuk.

R. Zsuzsa

Ügyfélközpontúságból csillagos 5-ös a Savoya Parki üzlet. Lencsém minősége kapcsán, és az ehhez fűződő garanciális ügyintézés során negatív tapasztalatot szereztem a lencse gyártójával kapcsolatban. Mikor közöltem, hogy nem szeretném többet a gyártó termékét használni, az értékesítő hölgy kis türelmet kért. Egy rövid telefonos egyeztetés után arról tájékoztatott, hogy az Optika Plus nem szeretné, ha a gyártó miatti negatív érzéseim összekapcsolódna az üzlet megítélésével, hisz számukra az elégedett vásárló az első, és legfontosabb, ami nem ér véget ott, hogy kiment az üzletből a vásárlás után. Találtunk megoldást! Ezúton is köszönöm. Ha tehetitek, csak Tőlük!

József K.

Hosszas keresgélést követően az Optika Plus – Váci úti üzletében kötöttem ki, ahonnan végül egy Avanglion szemüveggel távoztam:) ezúton is hálás vagyok Zsuzsinak és Erikának a türelmükért és segítőkészségükért a választással kapcsolatban! Én maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, és biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek is!

O. Máté

Dombóváron csináltatom hosszú évek óta a szemüvegem,és multifokális kontak lencsém…..csak pozitívan tudok szólni…fantasztikus vevöcentrikus kiszolgálás…profi optikusok…csak ajánlani tudom mindenkinek…

D. Erika